Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Deo o Maitreji
Ko je Maitreja?
Maitrejini prioriteti
Maitrejina uÄŤenja
Maitrejina predviđanja
Maitrejina pojava
PribliĹľavanje Maitreje
Znamen zvezde
Maitreja i Isus
Maitrejina i drugi
ÄŚesta pitanja o Maitreji
PORUKE
Maitrejine poruke
SUSRETI S MAITREJOM
Pojavljivanja po svetu

 

Share International HomeShare International LogoMaitreja logo

Pisma čitalaca o znamen 'zvezdi'

Na ovoj strani možete pročitati pisma koja su stigla u Share International magazin iz svih delova sveta, kao i dodatne fotografije, za koje je Majstor Bendžamina Krema potvrdio da predstavljaju znamen zvezdu.

(Kliknite na fotografije radi uvećanja.)

Dragi uredniče,

Kada sam tokom leta 2009. bio u Austriji, uvek sam sedeo na terasi i redovno viđao vrlo svetle zvezde. Ponekad samo jednu, ponekad dve odjednom, i one su se kretale uokolo veoma brzo. Bio sam siguran da neka od njih mora da je 'zvezda' o kojoj izveštava Share International ili svemirski brod. Prizor me je dirnuo i počeo sam da se molim.

Molim vas da mi potvrdite da li je to bila 'zvezda' ili svemirski brod ili oboje?
R.E., Rankweil, Vorarlberg, Austrija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bilo viđenje dve od četiri 'zvezde'. 'Zvezda' je naravno svemirski brod.)

Dragi uredniče,

U noći između 26. i 27. septembra 2009. malo nakon ponoći, neki od učesnika konferencije o transmisionoj meditacijiu Holandiji bili su na terasi sa zadnje strane glavne zgrade Rolduc posmatrajući zvezdu na nebu koja se ponašala tako da bi mogla da bude 'zvezda'. Iznenada smo videli bljesak svelosti po nebu i svi smo uzviknuli: "Vau, meteor!" Ali kada sam došao kući, više nisam bio tako siguran da je to bio meteor. Bljesak je bio spektakularan i izuzetno lepe zlatno - žuto - crvenkaste boje. (1) Da li smo to gledali 'zvezdu'? (2) Da li smo videli meteor ili bljesak svetlosti povezan sa 'zvezdom' ili NLO-m?'
M.L., Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da (1) to je bila 'zvezda'. (2) to je bio meteor.)

Dragi uredniče,

Svakog dana oko 21 sati iz moje dnevne sobe viđam mnoge avione kako dolaze i odlaze na aerodrom Schiphol u Amsterdamu. 26. septembra 2009. uveče video sam vrlo naročitu zvezdu. Bila je divne narandžaste boje i bila je velika kao Sunce ili Mesec i imala je male tačkaste krajeve iz kojih je iskričilo.

Pun poštovanja sam pratio ovu upečatljivu, predivnu zvedu i posmatrao je kako postaje sve manja i nestaje u tačku. Ova 'zvezda' kretala se sa zapada na istok. Trajala je sve u svemu oko tri minute. Na mene je ostavila dubok utisak i osećao sam kao me prolaze žmarci.

Da li je to bila 'zvezda' koja najavljuje pojavu Maitreje, Učitelja sveta?
J.B., De Goom, Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

4. avgusta 2009 s leve strane Meseca videla se zvezda. Dve noći kasnije bila je na desnoj strani. Da li je to bila 'zvezda' ili satelit, za koji sam čuo da je lansiran između 4. i 6. avgusta?
J.J., Hernel Hempstead, Hertfordshire, Velika Britanija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

Viđala sam predivne zvezde više puta, ali ponekad verujem da to nisu bile zvezde već NLOi. Jedna mi je naročito privukla pažnju 1. avgusta 2009 ujutro u 5.30 u Medisonu, Virdžinija, SAD. U stvari bile su dve zvezde, kažu da je jedna od njih Venera (ja sumnjam), a druga je bila na drugoj strani neba i izgledala je kao identičan blizanac.

Drugu zvezdu sam videla ispred svog prozora januara 2009, bilo je drugačije jer je imala mnogo boja i bile su još dve na drugoj strani neba. Volelia bih da znam da li sam videla Maitrejinu 'zvezdu'.
A.A., Groveland, Florida, SAD
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je 1. avgusta bila viđena 'zvezda', pored koje je bio svemirski brod. U januaru je takođe bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

(1) U noći 9. avgusta 2009. video sam neobičan objekta na nebu. Izgledao je kao malena zvezda, ali se lagano kretala, slično brzini aviona. Bilo je čudno, jer je predmet emitovao malo svetla, ali je dva puta počinjao da sija veoma sjajnim svetlom.

Neko vrem smo ovde u Sao Paolu viđali veoma svetlu zvezdu na istoku. Izgledala je kao Venera, ali mislim da ova planeta ne bi trebala da se pojavljuje na nebu u ovo doba godine. Da li je to bila 'zvezda'?

(2) U noći 16. avgusta 2009. posmatrao sam nebo kada sam video kako se jedno crveno svetlo penje uvis na velikoj razdaljini. Imalo je naročit sjaj i neko vreme se penjalo u nebo, a onda je počelo da ide prema istoku, a nakon toga prema severu. Da li je ovo Maitrejina 'zvezda' ili NLO?

(3) Iste noći video sam drugi neobičan objekt na nebu. Bio je veliki i na sebi je imao nekakve svetla, slična onim kod aviona (bila su plava i crvena), ali se po obliku razlikovao od aviona, a najčudnije je bilo što se kretao potpuno bešumno. Jednostavno se kretao nebom sa istoka na sever na niskoj visini. Šta je to bilo?

(4) Isto 16. avgusta 2009, ali kasnije tokom noći, video sam još jedan neobičan predmet na nebu. Ovog puta ovalni predmet bio je veći i menjao je pravac dok se kretao. Da li je to bio još jedan znak od Svemirske braće?
T.S.A., Sao Paolo, Brazil
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje (1) da je to bila 'zvezda', (2) To je bio Maitrejin sopstevni svetlosni brod (3) To je bio svemirski brod (4) Da. )

Dragi uredniče,

Jedno veče sam čitala novine The Emergence u vezi sa 'zvezdom' i to mi se činilo veoma zanimljivim, tako da sam otišla na web sajt da pogledam fotografije načinjene svuda po svetu. To veče sam oko 21.30-22. sata silazila stepenicama do mog auta, kada sam videla stvarno sjajnu zvezdu. Menjala je boje od crvene do zelene na zapadnom nebu. Učinila je da zastanem i sednem na stepenice na neko vreme, pomišljajući da je to avion, ali se nije kretao. Nastavila sam da gledam kroz prozor nekoliko dana, ali ništa nisam videla. Onda sam je posle otprilike nedelju dana, videla ponovo dok sam se vozila kući sa posla oko 17-18.30, ali ovog puta je bila severozapadno i levo od One Tree Hill, svetlucajući crevno i zeleno. Jedan drugi put, dok sam vozila videla sam zvezdu koja je svetlucala crveno i zeleno na jugozapadu između 17 i 19 sati. Možete li mi reći da li su to bile 'zvezde' ili avion ili neka planeta?
J.T., Aukland, Novi Zeland
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda' u svim slučajevima.)

Dragi uredniče,

4. avgusta 2009. tokom završnih minuta večernjeg radio programa na stanici Radio 10 AM 710, Buenos Aires, Argentina, neko je prijavio da je video neobičnu svetlost na nebu. Nekoliko slušalaca je nazvalo da potvrde da su to i oni videli. Da li je to bila zvezda koja najavljuje Matrejinu pojavu?
S.M., Buenos Aires, Argentina
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je ta svetlost bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

U četvrtak, 16. jula 2009. u 23.30 gledao sam u nebo oko moje kuće i primetio vrlo sjajnu treperavu zvezdu nisko na nebu. U svojim mislim rekao sam zvezdi: "Ako se pomeriš samo malo biću sigurniji da si ti stvarno svetleće telo u obliku zvezde". Na moje ogromno iznenađenje zvezda je počela da se veoma brzo kreće sa jugozapada na istok, sa prednjeg dela prema zadnjem dvorištu moje kuće. Na moje još veće zaprepašćenje zvezda - koja je sada izgledala još većom i sjajnijom - se okrenula prema prednjem dvorištu velikom brzinom i nestala iza oblaka. Nije bilo buke niti zvuka avionskih motora. Ovaj događaj je trajao par minuta. Da li je to bio svemirski brod?
K.J., Schoten, Belgija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

U nedelju, 30. avgusta 2009. u Le Grande Motte sur Mer, u južnoj Francuskoj, između 21.30 i 22.30 iznad mora desno od meseca u pravcu jugozapada videli smo nešto što je ličilo na 'zvezdu'.

Između 23.15 i 1.15 zvezda se mogla videti sa leve strane meseca u pravcu jugoistoka. Puslirala je vrlo jasno, kretala se i menjala boju (u stvari promenila je mnogo boja). Da li je to bila 'zvezda'?
M.V., Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

Pratim vaš web sajt već 12 godina i veoma mnogo mi znači. Ponekad čujemo nešto što nam govori iz srca i naše duše znaju da je to istina. Tako se osećam u vezi sa dolaskom Maitreje i informacijama koje pružate. Zbog toga vam zahvaljujem! Ima jedno pitanje koje bih želeo da postavim. Mislim da sam video 'zvezdu' oko 4 izjutra 4. jula 2009 u Delaware, SAD. Bila je to jedina zvezda na nebu i bila je izuzetno sjajna i činila se veća od uobičajnih zvezda. Kada sam pogledao kroz dvogled izgledalo je kao da ima mnogo belih krugova i čitava stvar se kretala postrance a onda na svom zadnjem delu i tako se sve vreme menjalo. (Ali nisam video boje, samo bela zakružena svetla.) Da li je to bio NLO?
B.O., Wilmington, SAD
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

24. juna 2009. vraćala sam se kući biciklom sa Transimisione meditacije. Bilo je sasvim oblačno. Kada sam prešla preko kamenog mosta videla sam veliku sjajnu zvezdu ispod oblaka, kako se lagano kreće sa severa na jug.

Pulsirala je i izgledala kao vatrena lopta. Sve je to trajalo oko pet minuta. Kada sam stigla kući telefonirala sam jednom članu grupe koji živi u Berlinu i rekla mu šta sam videla. Pet minuta kasnije on je nazvao i rekao mi da je te noći nakon našeg razgovora izašao na balkon sa svojom ženom i sinom i da su svi videli istu stvar na nebu: veliku sjajnu zvezdu koja se kreće i izgleda kao vatrena lopta. Da li je to bila 'zvezda'?
J.A., Regensburg, Nemačka
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

U subotu 20. juna 2009 oko 23.30 prijatelj i ja smo napustili Art Cinema u Hilversumu, Holandija i vozili smo se autoputem prema Blaricum, kada smo videli neobičan prizor na nebu u pravcu Almere: s leve strane na nebu videli smo vrlo sjajnu zvezdu i desno od nje nekakav 'oblak' od najmanje 15, možda čak 20 svetala. Nakon što smo napustili autoput zaustavili smo auto ali smo tada mogli da vidimo kako se zvezda udaljava od nas lagano i najzad nestaje. Mi smo zainteresovani da saznamo šta smo to videli.
E.B., Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je 'svetla zvezda' zaista bila 'zvezda'. Ostali objekti su bili svemirski brodovi sa planete Mars.)

Dragi uredniče,

Bio je 28. juli 2009. oko 0.19 sati, kada sam video zvezdu iz mog doma u Maastricht-u u Holandiji, bila je u položaju južno - jugoistočno od Maastrichta i učinila je da se upitam. U 4.48 pojavila se još jedna zvezda istočno nad Margraten, ali ova 'zvezda' je bila više na nebu.

(1) Zvezda u 0.19 bila je okrugla sa jasnim prečnikom i ogromnim sjajem. (2) Zvezda u 4.48 imala je oblik leptira. Imala je oblik trougla sa svetlosnim udubljenjima, koja su činila da pomislim na leptira, i tačke su svetlele sjajno. (3) Takođe sam video zvezdu u 0.19 sati na zapadnoj strani. Bila je manja u prečniku i treperila je manje sjajno nego gornje opisane, ali ipak značajn oviše nego ostale zvezde. Da li sam video 'zvezdu'?
M.J., Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da su (1) i (2) bila viđenja 'zvezde', (3) je bio svemirski brod sa Venere.)

Dragi uredniče,

27. jula 2009. moja devojka i ja smo ponovo gledali u nebu na tri zvezde kojsu bile uvek tu, uvek sjajne, uvek prve koje se pojavljuju na nebu i sjaje više nego sve druge zvezde - jedna direktno iznad, druga na jugo zapadu i jedna na jugu, tik iznad horizonta. Ova poslednja je neprekidno menjala boju u crveno, tako da svi mogu da vide.

Sinoć je moja devojka sedela napolju, gledajući u zvezdu iznad nas i išćekujući da li će se pojaviti četvrta zvezda. Četvrta zvezda je bila malo nezgodna jer se uvek kretala. Koliko god neobično zvučalo, evo šta se desilo: pozvala me je napolje i sedeli smo tu i zajedno osmatrali. Četvrta zvezda se niotkuda pojavila, putujući nebom u pravcu severa. Nije putovala iz suprotnog pravca (sa juga), već se pojavila u središtu neba, putujući na sever. Gledali smo zvezdu i pitali se da li je to 'zvezda', zato što je sijala isto kao i sve druge zvezde.

Ja sam sam mislio, ako je to to, onda nije ništa posebno. Moja devojka je mislila: "Porasti i postani sjajnija." Onda je iznenada zvezda bljesnula, poput svetionika na moru u noći. Bili smo zabezeknuti, nismo mogli da verujemo, ali je zvezda, kao da čuje naše misli, bljesnula nanovo, i nanovo i nanovo, ukupno pet puta za redom.

Ono što je zanimljivo da to nije bio događaj koji se desio samo jedan put. Mi smo to već ranije videli. Mi obično šetamo psa svake večeri oko 20 sati i svakog drugog dana idemo da trčimo oko sat vremena. Ovu četvrtu zvezdu video sam prvi put kada sam trčao. Ona je putovala sa zapada na istok, preko severnog dela neba. Sledeći put smo je videli zajedno, putovala je u istom pravcu, baš iznad nas. Treči put ju je videla moja devojka, baš dok je putovala nebom.

Četvrti put smo šetali psa, kao i obično. Sve vreme smo znali da ćemo je videti ponovo. Šetali smo oko sat, i već skoro da smo stigli kući, pa sam pomislio više sreće drugi put. Ali uprkos tome, pogledao sam na zvezdu koja je sijala iznad nas i pomislio: "Upali se, upali se! Upali se!" I onda se ona pojavila niotkuda, u blizini baš te zvezde iznad nas. Moja devojka je počela da viče i onda je zvezda bljesnula. Kao što sam i želeo. Bila je tu 5 sekundi i onda je nestala. Da li su to bile četiri zvezde?
M.Z., Majsperk, Slovenija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da su to bile četiri 'zvezde'.)

Dragi uredniče,

Pre nekoliko noći primetio sam neverovatno svetao objekt kako lebdi nebom, nedaleko od meseca. Nisam shvatio odmah da bi to mogla da bude 'zvezda'. Tokom protekle tri noći višao sam isti objekt na nebu, koji sam fotografisao i napravio video snimak. Nakon što sam pregledao fotografije, shvatio sam da se objekt pomerio znatno u odnosu na položaj kada sam ga video prvi put. Zanimljivo je da sam pre nedelju dana čuo da je prijatelj 'dozvao zvezdu' nakon čega ju je video. Isto tako sam i ja u umu učtivo pozvao 'zvezdu' da me poseti. Da li je to što gledam 'zvezda'?
E.G., Cotati, Kalifornija, SAD
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

Kada smo napustili bioskop u Bredi, u nedelju 9. avgusta 2009 oko 0.30 sati ujutro, krenuli smo u severozapadnom pravcu. U tom momentu smo videli svetlu sjajnu zvezdu u daljini. Te noći je bilo savršeno vedro. Ostale zvezde su bile vrlo sjajne, ali nisu treperile. Ova puslirajuća zvezda je brzo menjala boje. Videli smo kako prelazi iz crvene u zelenu, purpurnu, plavu i belu. Ritam pulsiranja se isto menjao. Ponekad je pulsirala, pa ona ne mnogo tokom sledećeg minuta i onda je iznenada opet bljesnula. Istovremeno se polako udaljavala od nas. U počektu je bila zaista velika zvezda, ali oko 1.10 bile je ne više od pulsirajuće tačke na velikoj daljini.

Da li je to bila samo uobičajna zvezda koja treperi zbog atmosferskog zagađenja ili je to bila zvezda koja predstavlja znamen javnog nastupa Maitreje, Učitelja sveta?
M.V., Breda, Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda' koja najavljuje Maitrejinu pojavu.)

Dragi uredniče,

Tokom nedavnog putovanja u Italiju, u kampu Pedra e Cupa u Budoniju, Sardinija, 4. jula oko 17 sati na zapadnoj oblasti neba jasno se videla svetla zvezda, koja je bila jedina vidljiva u tom trenutku. Da li je to bila 'zvezda'?
A.S. i C.P., Edinburg, Škotska
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

Živim u Wemb-u, jednom nemačkom selu blizu holandske granice. U ranim jutarnjim satima 7. avgusta 2009, oko 5 otvorio sam krovni prozor u svojoj spavaćoj sobi i vdeo jednu veliku, sjajnu žutu zvezdu u istočnom pravcu i upitao se ne bi li to mogla biti 'zvezda'. Posle izvesnog vremena, ona je počela da se kreće gore i dole i postrance. Bio sam potpuno zanemeo i zaprepašćen. U sebi sam neprestano tražio od zvezde da se ponovo pokrene, što je ona i učinila, ali ne odmah. Nemam kameru, ali svojim dvogledom video sam nepravilan okrugli oblik sa svetlucavim tačkama. U blizini mesta gde živim je aerodrom, ali ovo sigurno nije bio niti avion niti obična zvezda. Posmatrao sam zvezdu oko sat vremena, onda je postala manja, ali se i dalje kretala. Da li sam zaista video 'zvezdu' ili imam bujnu maštu?
H.H., Wemb, Nemačka
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda' koja najavljuje Maitrejinu pojavu.)

Dragi uredniče,

Ujutro 10. jula 2009. između 3.30 i 4 desilo se da sam pogledao kroz prozor spavaće sobe i video ogromnu zvezdu koja briljantno sjaji u svetlu zore. Zvezda mora da je bila oko šest puta veća od 'prosečne' zvezde. Bio sam tako zapanjen da sam pozvao prijatelja da se i on uveri u ovu pojavu. Da li je 'zvezda' zapravo bila Venera?
A.L., Goudhurst, Kent, Velika Britanija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

2. maja 2009 u sitne sate videla sam svetleći objekt visoko na nebu. To je bio jedini objekt koji je sijao na nebu, sve ostale zvezde su već nestale. Bio je obojen belo i okrugao kao lopta. U određenom trenutku njegova sjajnost je opala skoro kao da će nestati, a potom je objekt ponovo dobio na veličini i sjaju- Onda su mi oblaci zaklonili vidik, ali kada su se razišli videla sam da je objekt nestao. Posle nekog vremena videla sam ga ponovo na drugom mestu, niže na nebu, a potom je nestao u oblacima. Da li je ovo bio NLO ili 'zvezda' koja najavljuje dolazak Maitreje?
A.Y. Abidjan, Obala Slonovače, Zapadna Afrika
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

Jedne noći prošle nedelje bio sam budan oko 4 izjutra i trebao sam do odem do auta da donesem malo slatkiša zbog toga što sam imao nizak nivo šećera u krvi. Pomislio sam da preko mog ramena mora da je neka sjajna svetlost, tada je nisam video. Nakon što sam se pozabavio sa nivoom šećera u krvi, izašao sam napolje da još jednom bacim pogled i, neverovatno, na istoku, vrlo visoko, spazio sam ogromnu, predivnu, svetlucavu, treperavu - nazovimo je lučom, jer se ne može reći da je zvezda - bila je prevelika i obojena. Od tada sam budan svake noći i krenuo sam sa bdenjima u zoru uz predivnu 'zvezdu', Najčešće se budim oko 4.30 da izađem i vidim i meditiram sa zvezdom - osećam kao da mi je familija! Često ostanem sa njom sve dok se ne popne visoko na nebo, već se rodi i dan, a ona je i dalje vrlo vidljiva.

Počeo sam da viđam zvezdu krajem decembra 2008. i onda je nestala oko početka leta. Nadam se da ima nade da će se vratiti?
G.C., Alabama, SAD
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

Dok sam bio na odmoru na plaži na ostrvu Pawleys, u Južnoj Karolini, osetio sam nadahnuće da izađem i proverim noćno nebo. Bio je 27. maj 2009 oko 21.45 EST (EST - vremenska zona), predivna vedra noć i neprebrojivo mnogo zvezda. Kako sam krenuo ka okeanu, upitao sam Svemirsku braću da li su blizu da bi mi pokazali 'zvezdu' koja je znamen Maitrejinog prvog intervjua na televiziji. Za samo par sekundi od mog zahteva na istočnom nebu su se pojavile dve birljantno žute-narandžaste zvezde kao reflektori neposredno preda mnom. Zvezde, od kojih je jedna bila veća od druge, nisu bile savršeno okrugle, a briljantni svetlosni zraci su se od svake zvezde širili u svim pravcima. Bile su vidljive oko 30-60 sekundi. Kada su nestale, pozvao sam svoju suprugu Ann da izađe napolje. Kada je došla, zvezde su se ponovo pojavile sa istim sjajem. Kada su nestale, ona je pozvala svoje sestre da izađu. Ovog puta sam gledao u pravcu južnog neba i zvezde su se opet pojavile jedna do druge, ali ovog puta na većoj visini. Gledali smo luče sa velikim uzbuđenjem. Nakon što su zvezde nestale gledali smo u nebo sa velikim iščekivanjem. Zvezde su se pojavile ponovo na oko 30 sekundi. Kada su nestale ovog puta, bili smo svedoci najspektakularnijem treperenju zvezda svuda oko sazvežđa Orion. Nakon zadivljujućeg prikaza treperavih svetlosti, jedna od prvobitnih žuto narandžastih zvezda se ponovo pojavila na istočnom nebu, nakon toga druga i treća i najzad i četvrta sve jedna do druge. Briljantni zraci zlatne svetlosti širili su se sa svake od zvezda tokom narednih 30-60 sekundi. Potom su četiri zvezde nestale. Da li su to zvezde koje predstavljaju znamen Maitrejinog prvog intervjua?
D.D., Marietta, Džordžija, SAD
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da su četiri 'luče' ogromni svemirski brodovi koji predstavljaju znamen Maitrejine pojave.)

Dragi uredniče,

Često gledam zvezde nad mojim selom Santiago de Mora. Pre par nedelja bila je jedna vrlo sjajna zvezda na severu, gde je obično nema. Moji prijatelji su je takođe videli nad Valladolid, Murcia, Valencia i Alicante i potvrdili su mi da su videli da se kreće.

Druge noći , oko 22.30 dok sam razgovarao sa komšijom videli smo da nad nama prolazi vrlo sjajna svetlost na visini od oko 300m, od zapada ka istoku. Postala je sve oštrija kako je prolazila iznad nas i sabrala je jedan zrak vrlo snažnog svetla bez treptaja na nas. Kretala se potpuno različito od aviona i nije stvarala nikakav zvuk. Video sam je tokom pet noći, skoro u isto vreme, kako uvek prolazi istim pravcem, ali na različitim visinama. Da li možete da date komentar?
B.G.R., Santiago de Mora, Španija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je 'sjajna svetlost' bila uistinu ' 'zvezda'. Svetlo koje je prolazilo bio je svemirski brod)

Dragi uredniče,

U subotu, 9. maja 2009. uveče čitao sam Share International magazin i pomsilio: "Voleo bih da najzad vidim zvezdu." Otišao sam do mog kuhinjskog prozora (koji gleda na zapad) i video sjajno sunce. Nakon dve sekunde iznenada sam na desnoj strani u horizontalnoj ravni video okruglu belu loptu sa pastelnim bojama. Na moje iznenađenje na istom odstojanju sam video drugu belu loptu koja je igrala gore dole. Sve u svemu fenomen je trajao oko sat vremena (od 18.30 do 19.30). Vrlo rado bih želeo da znam (1) šta su bile te lopte i (2) da li su to bile istinski dve ili samo jedna koja se tako prikazala zbog dvostrukog prozora?
T.K. Holandija.
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila samo jedna lopta i da je bila 'zvezda'.)

Dragi uredniče,

24. aprila 2009. u vreme oko 23 sata na zapadno-jugozapadnom nebu, oko 25 milja istočno od Nju Jorka primetio sam zvezdu neobične sjajnosti. Izgledalo je da treperi od crvene do plave do zelene do bele. Da li je to 'zvezda' koju iščekujemo?
M.T., Nju Jork, SAD
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda)

Dragi uredniče,

U četvrtak, 18. juna od 22.30 do 01.00 sat gledali smo zvezdu koja je sigurno bila najsjajnija zvezda na zapadnoj oblasti neba. Dok smo je gledali neprestano je postajala sve sjajnija i činilo se da menja boje (uglavnom crvena, narandžasta) i čak i oblik. Na nebu se videla pod uglom od oko 50 stepeni.

Pitamo se da li je to bila 'zvezda'? Ili smo samo videli 'običnu' zvezdu?
C.P., Edinburg, Škotska
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

U petak 19. juna 2009. iznenada sam se probudila u 3.30 i osetila potrebu da pogledam kroz prozor svoje spavaće sobe. Nebo je bilo potpuno čisto i počelo je da biva sve svetlije. Visoko, pravo iznad bila je svetla treperava zvezda. Nijedna druga zvezda više nije bila vidljiva. Da li je to bila 'zvezda'?
G.F., London, Velika Britanija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

4. marta 2009 moja deca su me uzbuđeno pozvala do prednjeg prozora našeg doma u Amsterdamu jer su videla neobična svetla na nebu. Pridružila sam im se i videla nekoliko svetala koja su mirno lebdela u pravcu severa. S druge strane kuće smo ih ponovo ugledali, ali ovog puta u formaciji: jedan ispred, koga su pratila dva puta po dva i najzad jedan na kraju.

Onda su nova tri svetla prešla iznad kuće i žureći u zadnji deo kuće videli smo ih ponovo. To nas je učinilo tako srećnima pa smo se pitali da li su to bili NLOi?
R.B., Amsterdam, Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da su to bili NLOi sa marsa).

Dragi uredniče,

U četvrtak, 8. aprila 2009. uveče, oko 23.30 moj muž je sa prozora u kupatilu video crvenu 'loptu' kako prolazi nebom: kretala se veoma brzo u pravcu istoka. Sledeće večeri, oko 22.30 nas dvoje smo videli crvenu loptu, ovog puta je bila nepokretna, nisko na zapadnom horizontu. Bez da smo uspeli da primetimo iznenada je nestala. Objekt je bio predaleko da bi napravili snimak kamerom. Da li je to bio NLO?
R.v d K., Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bio NLO sa marsa).

Dragi uredniče,

29. aprila 2009. u 4.45 ja i neki od mojih rođaka smo u gradu Bucaramanga, Kolumbija na nebu videli izuzetno lepu, veliku i sjajnu zvezdu na vedrom nebu. Izgledalo je da nije tako daleko kao što su uobičajne zvezde, već kao da je u zemljinoj atmosferi. Da li je to bila 'zvezda'? Hvala.
M.R., Bogota, Kolumbija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

Početkom maja 2009. putovali smo na sever autoputem Alicante-Valensija, blizu Denia. Sunce je već bilo zašlo i iznenadilo nas je što smo videli jednu veoma sjajnu zvezdu (najsjajniju na nebu u tom trenutku) koja je pulsirala različitim bojama. Bila je sa naše leve strane, u pravcu zapada, iznad planina. Bilo je neobično zato što je bila na liniji horizonta i mogla se veoma jasno videti, iako se na tom mestu zvezde obično ne mogu videti jasno. Da li je to bila 'zvezda'? Hvala.
J.R.M., Valensija, Španija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

Živim u Barquisimeto-u, glavnom gradu države Lara u Venecueli. U prvom delu januara 2009. viđao sam tokom par dana svetlu zvezdu (sličnu veneri) na zapadu na tamno plavo-zelenom nebu. Želeo bih da potvrdite da je to bila zvezda, pošto verujem da je tako.
S.F.C., Venecuela
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

26. decembra 2008 izmešu 20.15 i 20.30 šetala sam psa sa svojom ćerkom. Nebo je bilo divno i zvezdano. Moju pažnju privukao je veliki crveno-narandžast svetlosni objekt koji se lagano kretao napred u pravcu u kojem smo i mi išle. Objakt je imao oblik Božićne zvezde i bio je obojen crveno i narandžasto. Onda se činilo da je iznad nas i da kreće ispred nas i uvis pod oštrim uglom i sa nešto većom brzinom. Bila sam veoma impresionirama ovom zvezdom. Da li je ovo u vezi sa Maitrejom? 30. decembra sam oko 19.00 videla ogromnu zvezdu na nebu, svetlu koja je nadvladavala sve druge i kretala se veoma polako. Da li je ova zvezda vezana za Maitreju?
M.G., Mijdrecht, Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je u obe prilike to bila zvezda znamen Maitrejinog prvog TV intervjua.)

Dragi uredniče,

Na našem grupnom štandu, jedna stadija dama, Mihana Rose Rodin, rekla nam je 4.4.2009. da misli da je videla zvezdu dva ili tri puta. Prvi put je bilo dve nedelje ranije u rano predvečerje. Osetila je da je snažno privučena zvezdi na zapadu, koja je bila otprilike na pola neba. U početku je mislila da je to sunčev odraz. Činilo se da menja boju, u jednom trenutku izgledalo je da ima primese plave sa zracima koji isijavaju radijalno. Sledeći put je to bilo pet minuta kasnije, kada se činilo da se zvezda pomerila. Njena prijateljica je primetila da je i ona u to vreme videla neobičnu zvezdu na nebu. Da li vaš Majstor može da potvrdi da je to bila zvezda.
M.S. Novi Zeland
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

Dok sam hodala kući 9. aprila 2009, pomislila sam da sam čula "napravi snimak', pa sam pogledala kroz kameru na mobilnom i videla 'zvezdu' koja se kreće oko meseca. Požurala sam kući i onda smo svo troje, moj sin, ćerka i ja, stali napolje na verandu i zadivljeni posmatrali nebo kroz naše mobilne. Da li je to bila 'zvezda'?
K.W., Nishi Tokio Siti, Tokio, Japan
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

1. januara 2009. oko 18.50 napustio sam sestrinu kuću u Goirle da uhvatim autobus za kući. Dok sam hodao prema autobuskoj stanici, na tamnom nebu otkrio sam svetlu sjajnu tačku.

Kada sam malo bolje pogledao, prepoznao sam nekakav pravougani okvir sa svetlo crvenim svetlom koje se činilo svetlije prema centru, kao na kaminu, sa plamenovima koji se dižu sve vatrenije od bele do crvene. U njegovom centru video sam svetlu zvezdu sa četiri zraka, koja je bila svetla kao gorski kristal. Iz njenog centra u svim pravcima zračila je vrlo sjajna, bela svetlost. Izgledalo mi je kao da se svetlost širi iz kružnog jezgra sa kojim je bilo povezano središte zvezde.

Zraci zvezde izgledali su kao izdužene piramide, s tim što nisu imale zašljene već elipsaste vrhove. Bio je to predivan prizor i dok sam gledao razmišljao sam: "Vau, da li je to moguće? Ovo je nestvarno." Ali duboko u sebi znao sam da je to stvarno. Zvezda je ostala vidljiva na nebu iznad mene najmanje 30 sekundi prilično visoko, ali kao da mi govori da dobro pogledam svaki detalj. Reči ne mogu opisati njenu divotu i izvanrednu delikatnost. Činilo se kao da mi neko telepatski govori: "Znaj da smo tu, da ste uvek potpuno zaštićeni i sigurni, i da ništa ne može da se desi. Ti si bezbedan."

Onda sam video da se zvezda pomera nebom s moje leve na moju desnu stranu, pre nego što je ubrzala neverovatnom brzinom. To se sve dešavalo izuzetno brzo i već sam gledao kako postaje sve manja, kao da ju je svemir povukao nazad. Najzad je od nje osala samo tačka svetlosti.
L.v.G, Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je tako, to je bila zvezda).

Dragi uredniče,

30. decembra 2008 sam oko 22 sata posmatrao zvezde u Scherpenzeel (provincija Gelderland), kada je moju pažnju privukao svetleći, svetlo narandžast objekt. Bio je kao zvezda, ali mnogo većeg intenziteta i nastavljao je da raste. Objekat je leteo lagano prema jugu, a onda se iznenada okrenuo nazad i nestao. Za par minuta je ponovo postao vidljiv, vraćajući se ogromnom brzinom, mnogo brže od aviona, kao vatrenal lopta koja bljeska kroz vazduh. Pri sebi sam imao dvogled i video da je to brod kakav nije znan na zemlji.

Isti objekt je bio vidljiv 1.1.2009 u ponoć, ali je oog puta došao iz drugog pravca. Da li je to bila zvezda?
R.T. Holandija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je tako, to je bila zvezda).

Dragi uredniče,

31. marta oko 20.15 pozvala me moja prijateljica da izađem na svoj balkon na 5. spratu u Londonu da vidim veliku živopisnu svetlu narandžastu loptu koja se lagano kretala prema nama iz pravca severozapadnog horizonta i koja je bila osvetljena iznutra. Moja prijateljica je napomenula da je baš poželela da nam se 'zvezda' približi. Prvo sam pomislila da to mora da je helikopter, ali je bio pretih za tako nešto. Postepeno je prišlo visokoj zgradi u blizini i potom nestalo. Čekale smo da se ponovo pojavi na drugoj strani zgrade, ali se to nije desilo.

Onda se ista stvar desila ponovo - još jednom se svetlo krenalo lagano prema nama. Obe smo bile kao začarane - toliko je bilo lepo. Onda smo videli plamen koji polazi iz zlatno narandžaste boje iznutra i širi se sve do vrha. Onda se ponovo povuklo i nestalo. Da li smo videle 'zvezdu''?
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda).

Dragi uredniče,

25. marta 2009. oko 11.30 video sam veliki sjajan objekt u obliku zvezde na visini od otprilike 230 do 330 metara na nebu nad lukom Wellingtona. Zvezda se činila nepokretnom, krećući se niti u pravcu Wellingtona, niti dalje od grada. Izgledala je kao da se leluja gore dole i postrance, kao da jedri na vazdušnoj struji. U isto vreme je svetlucala i odašiljala blage svetlosne zrake. Uprkos tome što je ovaj deo vazdušnog prostora blizu aerodroma u Wellingtonu, čak ni noću, kada avioni prilaze pisti sa uključenim svetlima za spuštanje, svetlost se ne vidi tako jako i sjajno kao što je svetlela zvezda u 11.30 izjutra usred svetlog sunčanog dana. Pitam se da li je to 'zvezda' znamen koju spominjete na vašem web sajtu.
L.V. Wellington, Novi Zeland
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to zaista zvezda znamen).

 

Zvezda reaguje na misli posmatrača iz Japana

Dragi uredniče,

15. februara 2009 razmišljala sam o "svetloj zvezdi" i intuitivno usmerila svoj mobilni telefon prema suncu i snimila par fotografija u razmaku od jednog minuta. Kasnije kada sam gledala slike, videla sam okrugli predmet u blizini sunca - bilo levo, bilo desno, bilo iznad sunca. Bila sam začuđena.

Takođe sam fotografisala sunce kada sam stajala ispred Boston muzeja u Nagoji. Mogla sam da vidim sićušnu tačku na fotografiji, blizu prozora zgrade koja je bila par metara od mene. Pomislila sam "Ako si ti NLO, da li bi mogao da se pojaviš malo veći?" Na sledećim fotografijama predmet se može videti mnogo jasnije, pokazujući se na različitim položajima na svakom snimku. (Za predmet je potvrđeno da je NLO a ne zvezda) (Primedba urednika: NLO-i počinju da reaguju na misaone zahteve od onih koji nisu uplašeni i koji blagonaklono gledaju na njijovo prisustvo.)

Potom sam odlučila da snimim zalazak sunca nad rekom Kiso u Gifu, verujući da će se zvezda sigurno pojaviti uz predivan zalazak sunca. Okrenula sam svoju kameru na telefonu prema suncu. Na displeju sam mogla da vidim majušan objekat kako se kreće. U svom umu sam zahtevala različite stvari: "Sada si premala da bi se videla. Da li možeš da se uvećaš? Da li možeš da mi se približiš? Molim te približi se zamku Inujama," itd. Svaki put predmet je odgovarao na moju misao. Nisam ga videla golim okom, ali se na kameri video. Ubeđena sam da svetla zvezda postoji i da se naše misli materijalizuju.

Ovu priču sam ispričala drugom članu grupe, Miyaki Hirai. Ona se takođe obraćala objektu kada je snimala fotografiju sunca: "Molim te uvećaj se" i objekt se pokazao mnogo većim.
M.S., Inuyama-shi, Gifu, Japan
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to bila zvezda i da je odgovarala na njene misli).

Japan: Dve fotografije zalaska sunca, načinjene u razmaku od tri minuta u 17.20 15.2.2009 u Inuyama-shi. Zvezda se vidi u različitim položaijam. Snimila M.S.

 

Snimanje zvezde

Od prvog viđenja 'zvezde', Paul Chandler iz mesta Slough, Berkshire, Velika Britanija poslao je mnogo video snimaka 'zvezde' na YouTube (paulchi69). Odgovorio je na neka pitanja Share Internationalu:

P. Poslali ste mnoge video snimke na YouTube. Da li tražite 'zvezdu' svake večeri?

O. Ne, ne baš svake večeri. Tokom februara i marta 'zvezda' je bila veoma svetla. Tražio sam je svako veče i snimao, a onda je nestala sve do kraja marta. Posle toga je nisam mnogo tražio na nebu i nisam je video ni u aprilu. Ali nakratko sam je ponovo video 16. i 24. maja. Umesto na jugu bila je više severno. Promenila je položaj i počeo sam da je tražim kroz prozor.

P. Da li ste je snimali iz svoje kuće?

O. Da, iz prednje spavaće sobe ili sa prozora zadnje spavaće sobe iz svoje kuće u Langley-u, Berkshire.

P. Da li imate neku posebnu video kameru?

O. Kamera koju koristim je Sony Handcam sa 60x optičkim zumom. Takođe imam i 2.6x telekonverziona sočiva, koja se dodaju ispred objektiva i omogućuju još veće uvećanje.

P. Da li imate postolje ili stativ?

O. Imam stativ. Čak i sa stativom, kada se zumira, ponekad je teško održati sliku mirnom. Znate, čini se da bi to trebalo da bude lako, ali nije.

P. Kada je vidite, kako procenjujete da to nije samo još jedna obična zvezda?

O. Ona menja boje: crvenu, zelenu, belu, žutu, plavu, narandžastu i ljubičastu. Čini se da se približava i udaljava i kada je ne menjam uvećanje na objektivu. Menja joj se oblik, kao i intenzitet i sjaj, kako postaje sve veća ili manja. U suštini to je promena položaja, oblika i boje.

P. Koliko dugo ste je gledali?

O. Između 3 i 10 minuta.

P. Sa Vaših YouTube videa videli smo da se 16.maja kada ste je videli u 22 sata kretala s juga na sever?

O. Da, bila je na jugozapadnom položaju i onda je prošla preko nas - nastavila je da se kreće prilično brzo kao lopta preko neba. Nije bilo buke, niti zvuka avionskog motora. Uzeo sam svoju video kameru i otrčao dole da izađem. Dok sam sišao ona je već prešla preko kuće. Prešla je sa juga na sever za tri minuta. Podigla se visoko na nebo. Da je nisam video kako prelazi preko kuće, ne bih znao da treba da gledam u pravcu severoistoka za buduća viđenja, tako da je izgledalo kao da sam vođen da vidim da se to dešava, jer sam do tada uvek gledao na jugozapad.

P. Onda ste je ponovo videli 24. maja?

O. Snimak od 24. maja napravljen je malo drugačijom kamerom, Canon video kamerom, koja je prilično stara. Bilo je rano jutro. To je bilo kada sam je prvi put video 24. maja. Zaspao sam na stolici i onda mi je nešto reklo da pogledam kroz prozor.

P. Da li ste je videli u skorije vreme?

O. Gledam od 24. maja, ali mislim da sam je 2. juna rano ujutro video ponovo. Nije bilo sasvim jasno, bilo je teško razaznati, a nije lako ni ustati ujutro u 4 sata da bi je tražio, ako je neko malo lenj kao što sam ja! U to vreme je ona jedina sjajna zvezda na nebu.

P. Kakvu reakciju ste zabeležili od gledalaca?

O. Od nekih pozitivnu, od nekih negativnu. Otprilike pola pola.

P. Da li ste u kontaktu sa medijima u vezi sa time?

O. Da, sa novinama The Guardian, Daily Mail, The Mirror i The Sun preko emaila početkom juna. U svom emailu npisao sam web adresu YouTube snimaka i takođe Share International video snimka zvezde, tako da mogu lako da ih pogledaju. Nisam dobio odgovore osim The Guardiana, koji je rekaoo da bi mogli da koriste snimke, ali su tražili još detalja, moje ime i adresu, broj telefona itd, što sam im i poslao. Od tada svakog jutra gledam u pravcu severoistoka od 4.15, ali je bilo suviše oblačno.

Još pisama čitalaca

Dragi uredniče,

Nakon što sam video sjajnu zvezdu, znamen Maitrejine pojave, često gledam u nebo sa radosnim iščekivanjem.

Bilo je to oko 18.40, 5.3.2009 kada smo moja majka i ja prvi put videli prigušenu belu okruglu svetlost na oblačnom zapadnom nebu; druge zvezde se nisu mogle videti. Neverovatno, prigušeno belo okruglo svetlo bilo je u blizini meseca, što je nemoguće ako je to zaista bila obična zvezda. Oblik svetla je bio eliptičan i ono se kretalo vrlo usporeno u jednom pravcu, a u sledećem momentu u drugom. Takva kretanja ponovila je dva tri puta. Telefonirao sam svojoj sestri i njenoj ćerci, pa su i one sa svoje terase na prvom spratu pogledale u nebo. Prema mojoj sestri, svetla narandžasto žuta zvezda kretala se iz pravca jugozapada nisko na nebu prema severozapadu brže od brzine aviona, svetlucajući, menjajući svoje boje u plavo belu sa nepravilnim snažnim bljeskovima pre nego što je zašla za zgrade. Nakon toga, bela lopta u blizini meseca se mogla pratiti sve teže, da bi napokon nestala.

6. marta u 23 sata ponovo sam našao zvezdu na vedrom nebu. Na prvi pogled izgledala je kao uobičajna plava zveuda, ali je počela da trepti pravilnim ritmom, kao svetlo na avionu. Sve vreme je bila na istom mestu, tako da nije mogla biti avion. I onda je prestala da trepti.

7. marta u 22 sata nije mogla da se vidi niti jedna zvezda od oblaka. Bio sam izvan kuće prijatelja, gde smo posmatrali majušni beli treptaj u pravcu severozapada, nisko na nebu. Potom smo opet videli mali treptaj nedaleko od mesta prvog viđenja.

Osećamo da su svemirska braća znala da ih posmatramo. Oni su nas usrećili. Mislimo da oni imaju topla srca i mnogo smisla za humor.
Ime zadržano, Chiba-ken, Japan
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da su viđenja zvezde bila autentična).

Dragi uredniče,

Moja ćerka i ja smo 11. i 12. 2. 2009 između 21.30 i 22.15 videli vrlo veliku sjajnu svetlost na nebu, u pravcu zapada. Nakon toga je nestala.

11.2. se u jednom trenutku svetlost skupila i postala vrlo malom. Posle toga se vratila u svoju početnu veličinu i zračila crvenim i plavim bljeskovima. Svetlost se nije pomerala sa svog početnog položaja.

Da li je ovo zvezda koja je znaman Maitrejine pojave u javnosti?
L.F., Nerja, Malaga, Španija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to zvezda).

Dragi uredniče,

Ja sam viđao jedinstveno svetlo na noćnom nebu, koje je bilo sjajnije od svih drugih i koje je bilo samo na nebu nekoliko poslednjih dana. Svetlo se videlo na zapadu.

Prošle noći, u subotu 7. marta 2009. krenuli smo na rođendansku zabavu u pravcu grada Albalat del Torongers. Za vreme vožnje videli smo svetlo sa naše leve strane u pravcu severozapada, uvek samu na nebu, koja nam je držala pažnju svojim sjajem - bila je sjajnija nego bilo koja druga zvezda i izgledala je kao da vibrira. Gledali smo je sve dok nismo stigli, a ona je onda nestala. Da li je to zvezda koja je znamen Matreijong javnog nastupa?
A.B., Puzol, Valensija, Španija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to zvezda).

Dragi uredniče,

Ja sam viđao jedinstveno svetlo na noćnom nebu, koje je bilo sjajnije od svih drugih i koje je bilo samo na nebu nekoliko poslednjih dana. Svetlo se videlo na zapadu.

Prošle noći, u subotu 7. marta 2009. krenuli smo na rođendansku zabavu u pravcu grada Albalat del Torongers. Za vreme vožnje videli smo svetlo sa naše leve strane u pravcu severozapada, uvek samu na nebu, koja nam je držala pažnju svojim sjajem - bila je sjajnija nego bilo koja druga zvezda i izgledala je kao da vibrira. Gledali smo je sve dok nismo stigli, a ona je onda nestala. Da li je to zvezda koja je znamen Matreijong javnog nastupa?
A.B., Puzol, Valensija, Španija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to zvezda).

Dragi uredniče,

23.2.2009 oko 20.30 gledao sam u nebo u zapadnom pravcu, kada sam video sjajnu svetlost. Viđao sam je od Božića i pojavljivala se svakog dana u drugo vreme. Da li je ovo svetla zvezda o kojoj ste govorili?
B.G., Santijago de Mora, Albacete, Španija
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to zvezda).

Dragi uredniče,

2. marta 2009 video sam neobičnu zvezdu u Buenos Airesu. Izgledala je kao da ima purpurno jezgro, okruženo veoma svetlom aurom. Zračila je kružnim bljeskovima, u višestrukim pravcima. Zvezda se udaljavala brzo, možda dva stepena, a potom je iznenada izgubila svoj sjaj i nestala. A ovo se desilo nakon što sam posle dužeg vremena pogledao u nebo. Pojavila se iznenada i ostala vidljiva tokom 10 do 12 sekundi. Bila je mnogo sjajnija nego Venera i mogla se videti po dnevenoj svetlosti. Bio je to predivan prizor! Da li je to zvezda znamen Maitrejinog prve pojave?
J.O.G., Bueonos Aires, Argentina
(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to zvezda).

Zvezda u Južnoj Africi

Dragi uredniče,

3. januara 2009 uveče došlo je do oluje sa grmljavinom, nakon čega je počelo da lije kao iz kabla. Isključili smo TV i odlučili da čitamo u krevetu. Moja ćerka Pet otišla je gore u svoju sobu i gledala je kroz prozor svoje sobe kada su počele da se dešavaju stvari. Pozvala me je da se brzo popnem gore, što sam i učinio i tu sam video kako su se oblaci razdvojili i kako se ukazuje kao ugljen crno nebo, postajući sve većim svake sekunde. Jugozapadno od naše kuće pojavila se samo jedna ogromna zvezda, niti jedne druge nije bilo u blizini, a sa nje su zračili zraci u svim pravcima. Nisam mogao da verujem svojim očima.

Oko 10 minuta kasnije, oblaci koji se se kotrljali prema nama bili su okupani u svetlu, kao da je sunce ponovo sijalo, ali ne, prva četvrtina meseca ukazivala se daleko desno na nebu iz pravca gde je bila zvezda. Onda je mesec nestao jer su se oblaci zgušnjavali idući prema nama i iznad nas. Zvezda je ostala i morao sam da siđem nazad dole posle 20 minuta jer mi se vrtelo u glavi i nisam hteo da padnem.

Moja ćerka je nastavila da gleda ovu predivnu scenu sve dok oblaci nisu prekrili nebo ponovo. Mogao sam jedino da mislim nije li to znak Gospoda Maitreje da nam pošalje pozdrav za Novu Godinu i Svoju skoru pojavu? Nadam se da je tako. Čekali smo ga tako dugo.
B.I. Howick, Kwazulu Natal, Južna Afrika

(Majstor Bendžamina Krema potvrđuje da je to uistinu bila zvezda).

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta