Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Bendzamin Krem
Majstorovi ÄŤlanci
Znaci i cuda
Transmisiona meditacija
Ucenja drevne mudrosti
FAQ
DRUGI IZVORI
Pojmovnik
Share International magazin
Video materijali

Share International Home Share International HomeZa medije

O Share International-u

Share International je svetska mreža pojedinaca i grupa, čija je svrha da obznani činjenicu da su Maitreja, Učitelj sveta za sledeće doba, i njegova grupa, majstori mudrosti, sada među nama i da u javnu arenu stupaju postupno da ne bi ugrozili slodobnu volju čovečanstva.

Osim informacija na ovom sajtu i sestrinskim sajtovima na drugim jezicima, volonteri u mnogim zemljama distribuiraju besplatne materijale javnosti svuda po svetu.

Još jedno sredstvo širenja ovih informacija je Share International, mesečni magazin koji se čita u preko 70 zemalja sveta. Osim izveštaja o napretku Maitrejine pojave, sadrži članke relevantne njegovim prioritetima sa temama kao što su: razumevanje čovečanstva o svojoj božanskoj prirodi; svet u miru; obnova prirodne okoline; raspodela svetskih dobara; i adekvatna i dovoljna hrana, okućenje, zdravstvena zaštita i obrazovanje za sve ljude.

Britanski futurista Bendžamin Krem, najistureniji zagovornik ove poruke, već 27 godina priprema put Maitrejnoj pojavi. On je autor devet knjiga, prevedenih na brojne jezike i urednik magazina Share International.

Sestrinske grupe

Fondacija Share International je registrovana neprofitna organizacija sa kancelarijama u Londonu, Amsterdamu i Los Anđelesu. Srodne grupe u drugim zemljama takođe deluju na neprofitnoj osnovi. Među njima su i Tara Press (Velika Britanija), Tara Centar (SAD), Tara Canada, Share Japan, Editions Tetraedar (Nemačka), Share Ediciones (Španija) i Partage International (Francuska). Sve su to nezavivsni entiteti, ali sarađuju u svom delovanju i prezentuju jedinstvenu poruku, kroz delatnosti koje obuhvataju distribuciju magazina, štampanje i/ili distribuciju knjiga Bendžamina Krema, pripremu turneja predavanja za gospodina Krema, održavanje brojnih web sajtova i komuniciranje sa javnošću i medijima.

Svi prihodi - od kojih više od 90% otpada na pojedinačne/privatne (nevladine i nekorporacijske) donatore i samo 10% od prodaje knjiga i magazina - koriste se za širenje informacija o pojavi Maitreje i majstora mudrosti, o učenjima večite mudrosti i neophodnosti raspodele i pravde u svetu.

Uloga Bendžamina Krema

Bendžamin Krem je urednik Share International magazina i predsedavajući Holandsko/Britanske fondacije Share International. On ne prima nadoknade za svoj rad, ne polaže prava na deo od prodaje magazina i knjiga i ne prima honorare za svoja predavanja. Ne zauzima nikakav zvaničan položaj u odnosu sa drugim grupama/organizacijama koje su formirane oko delovanja u vezi sa ponovnom pojavom, ali stoji na raspolaganju za (besplatne) savete. Većina grupa poziva Bendžamina Krema u svoje zemlje barem jednom godišnje, gde on daje besplatna javna predavanja i predstavlja transmisionu meditaciju.

 

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta