Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Deo o Maitreji
Ko je Maitreja?
Maitrejini prioriteti
Maitrejina uÄŤenja
Maitrejina predviđanja
Maitrejina pojava
PribliĹľavanje Maitreje
Znamen zvezde
Maitreja i Isus
Maitrejina i drugi
ÄŚesta pitanja o Maitreji
PORUKE
Maitrejine poruke
SUSRETI S MAITREJOM
Pojavljivanja po svetu

 

Share International HomeShare International LogoMaitreja logo

Blog diskusije o znamen 'zvezdi'

Share International magazin je izdao saopštenje za štampu 11.12.2008. u kome se najavljuje pojava velike svetle zvezde, koja će biti vidljiva svuda po svetu, kao znamen skore pojave Maitreje, učitelja sveta. Početkom 2009. na blogovima se pojavljuju izveštaji o pojavi zvezde znamena širom sveta.

Dubai

12.1.2009: "Da li je to satelit ili samo svetla Venera? Ima li neko ko je stručnjak ko može da objasni nešto! Da li to neki satelit sija toliko jako svake večeri nad nama ili je to Venera, kao što neko tvrdi. Postoji velika debata između mene i mojih prijatelja, pa nam treba razjašnjenje..." Anoniman bloger, Dubai, (izvor: http://7days.ae)

Katar

27.1.2009: "Nadam se da nisam jedini koji je vide dva neobična svetla nad Dohom juče (26.1.), Bilo je oko 21.30 kada sam stajao pred svojom kućom u Matar Kadeem (Stari aerodrom). Gledao sam unaokolo kada sam video svetli plamen na nebu. Izgledao je veličine teniske loptice sa veom svetlim plamenivima kao treptava svetlost na visini od otprilike 2 milje. Kretalo se veoma polagano i da nije bilo na toj visini, ne bih obraćao pažnju jer bih to smatrao balonom. "Svi smo bili zapanjeni i pridružilo nam se dosta drugih prolaznika. Svi smo nagađali šta bi to moglo da bude. Svetlo je nastavilo da se kreće s juga na sever još oko 10 minuta. Kretalo se u pravoj liniji i onda je počelo da se koleba u mestu. Nakon oko 3-4 minute nestalo ne na nebu. Ali to nije bilo sve. Nakon sledećih 5 minuta slično svetlo se pojavilo na južnom horizontu i sledilo sličnu putanju. Da li je neko ko živi u Kataru to primetio? Šta bi to moglo da bude? (Izvor: "LifeIsBeautiful", qatarliving.com)

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta