Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Bendzamin Krem
Majstorovi ÄŤlanci
Znaci i cuda
Transmisiona meditacija
Ucenja drevne mudrosti
FAQ
DRUGI IZVORI
Pojmovnik
Share International magazin
Video materijali

Share International HomeShare International HomeMaitreja

Novembar 2015:
Pitanja i odgovori

Bendžamin Krem odgovara na pitanja u magazinu
Share International

P. Molim vas da, ako je moguće, date malu indikaciju i malo nada u ovo prilično depresivno vreme u svetu. Da li ljudi dobro reaguje na Maitreju i Njegov savet?
O. Da, veoma dobro.

P. Primetio sam da su Venera, Mars i Jupiter trenutno poravnati: Nadam se da je to dobar uticaj za našu jadnu planetu koja se čini da joj sada treba sva moguća pomoć?
O. Položaj ovih planeta nije slučajan. One imaju jak uticaj na život ove planete i u ovom trenutku njihov uticaj je suštinski i dobar.

P. Mislite li da se migrantska kriza i drugi glavni problemi koji izgleda da doživljavaju kreščendo hitnosti mogu opisati kao ključni period Mača razdora u razvoju sveta?
O. Da, mogu tako da se opišu.

P. Upravo je otkriveno da su veliki proizvođači automobila uhvaćeni u ’zelenoj prevari’, tj. u podešavanju tehnike izduvnih gasova tako da automobili izgledaju mnogo ekološki bolje nego što stvarno jesu. Sledi li da će biti nađeno još mnogo drugih proizvoda svih vrsta za koje se će se takođe utvrditi da su ’podešeni’ tako da izgledaju da su mnogo više energetski efikasni i mnogo ekološki zdraviji nego što je to stvarno slučaj?
O. Sačekajte pa ćete videti.

P. Stvarno bih hteo da znam je li veliki dotok migranata u svaku zemlju deo plana majstora?
O. Ne.

P. Primetio sam datume koji su spomenuti u nekoliko poslednjih pisama, a da je jedan dat kao određeni datum kada ’Maitreja dolazi’. Ali primetio sam da g. Kreme nije komentarisao datume. Možete li molim vas objasniti zašto nije bilo komentara ili potvrde specifičnih datuma koji su dati od strane glasnogovornika?
O. ’Glasnogovornik’ ne mora obavezno da bude apsolutno tačan. Takve naznake služe tome da probude ’lenjivce’. Maitreja ne daje tačan datum, tačan datum zavisi od tako mnogo činilaca koji moraju da se sklope. Sam Maitreja verovatno ne zna tačan datum, iako je rekao da je ’vreme određeno’.

P. U poslednjem broju Share International magazina bilo je pismo (Velika očekivanja) o ’vizualizaciji’ publike koja se očekuje tokom predavanja. Napisali smo pismo i želeli bismo da istaknemo da smo isto tako i reklamirali, napravili flajere i uneli uobičajenu količinu energije u normali rad objavljivanja informacija o događaju. Nismo sugerisali da je sve što je potrebno ’nadati se najboljem’ u smislu pasivnosti. Hvala.
O. Da. Svaki napor je vredan jer ne znate unapred hoće li ili ne biti uticaja od strane majstora.

P. (1) U pismima uredniku u Share International magazinu, da li koristite izraz stariji učenik, učenik, glasnogovornik da biste naglasili različite stepene učeništva? Ako da je li ispravno pretpostaviti da (2) je stariji učenik iznad treće inicijacije (3) učenik između druge i treće i (4) glasnogovornik ispod druge inicijacije?
O. Ne. Nema fiksiranog načina u vezi sa referenciranjem na učenike ili glasnogovornike.

P. Možete li nam reći šta će se desiti kada berze dožive krah? Pošto imamo bankovni račun za aktivnosti vezane za ponovnu pojavu, znači li to da nećemo moći da se oporavimo nakon kraha?
O. Zavisi. Ne znam koliko će intenzivan biti krah. Nemoguće je reći.

P. Razumem da će doći do svetskog ekonomskog kolapsa neko vreme blizu kraja ove godine 2015. (Share International, mart 2015). Znači li to da će svet kakvog ga znamo nestati vrlo skoro ili će Maitreja sprečiti da se to desi?
O. Ne. To uopšte ne znači to. Mi govorimo o ekonomskom kolapsu.

P. Ako će početak promene ka novom sistemu početi oko kraja 2015 i ako Dan objave bude bio početkom 2015, onda to znači da će sve brzo propadati tokom 2016. Možemo li očekivati treći svetski rat, epidemije, nestašice hrane, vode, goriva, nestašicu energije, nemire itd.?
O. Nadajmo se da ne. Svakako ne svetski rat. To je preterivanje. Može naprosto biti teško za mnogo ljudi.

P. (1) Je li majstor Isus sadašnji kardinal katoličke crkve? (2) Hoće li majstor Isus (koji se neće nazivati papom) raditi zajedno sa papom Franjom da ujedini religije sveta?
O. (1) Ne. (2) Majstor Isus radi na svetskoj skali. To uključuje papu i druge religijske lidere.

P. Istraživači NLOa u Velikoj Britaniji bore se za objavljivanje 18 dokumenata visoke tajnosti ministarstva odbrane o viđenjima NLOa starim više od 30 godina. Kada je zakočila objavljivanje krajem 2013. vlada se suočila sa tvrdnjama o zataškavanju od strane teoretičara zavere. Je li to autentično?
O. Da. Postoje takvi dokumenti.Konačan izbor, članak Majstora (novembar 2015.)

Članci Majstora i izbor iz Share International Magazina

 

Upa
Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta