Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Bendzamin Krem
Majstorovi ÄŤlanci
Znaci i cuda
Transmisiona meditacija
Ucenja drevne mudrosti
FAQ
DRUGI IZVORI
Pojmovnik
Share International magazin
Video materijali

Share Serbia HomeShare Serbia HomeOpste teme

Video materijali

 
Na ovoj strani naći ćete linkove ka dokumentarnim materijalima, predavanjima i intervjuima sa Bendžaminom Kremom. Svi materijali se mogu pogledati na ovom youtube kanalu i prevedeni su i titlovani. Linkovi se otvaraju u zasebnim prozorima.

Dokumentarni materijali

O Maitrejinom stupanju u javnost Šta će se dogoditi 21. decembra 2012?
Bendžamin Krem govori o tome šta će se desiti 21. decembra 2012. odgovarajući na pitanja na predavanju u Londonu 13.11.2012.
O Maitrejinom stupanju u javnost O Maitrejinoj ruci
Bendžamin Krem govori o čudesnom otisku Maitrejine ruke, njegovim svojstvima i svrsi
O Maitrejinom stupanju u javnost O Maitrejinom pojavljivanju u Najrobiju
Bendžamin Krem govori o pojavljivanju Maitreje u Najrobiju u Keniji 1988. godine pred 6000 ljudi o čemu su izveštavali mediji širom sveta
O Maitrejinom stupanju u javnost O Maitrejinom stupanju u javnost
Bendžamin Krem govori o Maitrejinom stupanju u javnost i kako možemo da Ga prepoznamo, te po ćemu ćemo ga prepoznati na Dan objave.
Maitreja je ovde Maitreja, Učitelj sveta istupa
18.1.2010 — Nakon pojave 'zvezde' znamena, koja je utrla put, Maitreja, Učitelj sveta dao je Svoj prvi intervju na jednoj američkoj TV stanici. Milioni su Ga čuli kako govori na TVu i preko interneta.
Maitreja je ovde Maitreja, Učitelj sveta je ovde
Bendžamin Krem govori o pojavi Maitreje, Učitelja sveta
Maitreja je ovde Bendžamin Krem govori o zvezdi
Bendžamin Krem govori o 'zvezdi' i potrebi da za javnom debatom u vezi sa značenjem i značajem 'zvezde'
Maitreja je ovde Zvezda znamen
Zvezda je znamen skoroj pojavi Maitreje na Njegovom prvom intervjuu na američkoj televiziji. Stiglo je na stotine izveštaja o viđenju zvezde sa svih strana sveta na YouTube-u i po blogovima, a Share International magazin primio je na stotine fotografija.
Maitreja je ovde 'Zvezda' znamen Maitrejine pojave
Poslednji video zapisi o 'zvezdi' sa komentarima Bendžamina Krema
Maitreja je ovde Dokazi pojave Maitreje, učitelja sveta
Na svojoj konferenciji za štampu, održanoj u Los Anđelesu, 25.11.1997., britanski autor, futurista i umetnik Bendžamin Krem iznosi tri kategorije dokaza koji podupiru njegove tvrdnje da je Maitreja, učitelj sveta među nama.

Predavanja

Maitreja je ovde O stanju sveta (Nju Jork, SAD, 2010.)
Predavanje Bendžamina Krema u Nju Jorku 24.7.2010 godine u kojem govori o stanju sveta, našim gorućim problemima i putevima kako da se oni reše.
Maitreja je ovde Sviće nova civilizacija (Nagoja, Japan, 2010.)
U svom predavanju, održanom u Nagoji 18.5.2010., Bendžamin Krem govori o značajnim događajima koji se upravo dešavaju u svetu: stupanju novog doba, ponovnoj pojavi majstora mudrosti na čelu sa Maitrejom, učiteljem sveta i okupljanju sila svetla, sa posebnim osvrtom na ulogu NLOa i svemirske braće.
Maitreja je ovde Sviće nova civilizacija (Tokijo Japan, 2010.)
U svom predavanju, održanom u Tokiju 8.5.2010., Bendžamin Krem govori o značajnim događajima koji se upravo dešavaju u svetu: stupanju novog doba, ponovnoj pojavi majstora mudrosti na čelu sa Maitrejom, učiteljem sveta i okupljanju sila svetla, sa posebnim osvrtom na ulogu NLOa i svemirske braće.
Maitreja je ovde Pojava Maitreje (Nju Jork, SAD, 2009.)
Predavanje Bendžamina Krema u Nju Jorku 25.7.2009. godine o pojavi Maitreje, učitelja sveta. Da li bi trenutna svetska kriza mogla da bude prelomna tačka za preobražaj sveta?
Maitreja je ovde Predavanje u Nagoji, Japan,2009.
Predavanje Bendžamina Krema u Japanu 26.5.2009. o pojavi Maitreje, učitelja sveta. Govori i o razvoju događaja vezano za 'zvezdu' znamen i za situaciju u svetu.
Maitreja je ovde O stanju sveta (Nju Jork, SAD, 2008.)
Bendžamin Krem na svom predavanju u Nju Jorku 26.8.2008. godine govori o situaciji u svetu, o ekonomskoj krizi i njenim uzrocima, o pojavi Maitreje i majstora mudrosti i preobražaju sveta.
Maitreja je ovde Predavanje u Tokiju, Japan, 2008.
Bendžamin Krem u Japanu 10.5.2008. o pojavi Maitreje, Učitelja sveta. Govori o dobu Vodolije, dolasku Maitreje i Majstora mudrosti, potrebama za promenama u svetu, Maitrejinim prioritetima, uspostavljanju novog društva utemeljenog na pravednoj raspodeli, pravdi i miru.
Maitreja je ovde Pitanja i odgovori u Nju Jorku, SAD, 2001.
Bendžamin Krem odgovara na više pitanja tokom predavanja u Nju Jorku 2001. Između ostalog govori o evoluciji, majstorima, Bogu, Sai Babi, duhovnoj polarizaciji, antihristu, umetnicima itd.

Intervjui

Maitreja je ovde Pojava učitelja sveta
U razgovoru sa Rolinom Olsonom o pojavi učitelja sveta Bendžamin Kreme govori između ostalog o tome ko je Hrist, zašto se vraća baš sada, kakva je Njegova uloga i kakva nas budućnost očekuje i kakva je u tome naša uloga.
Maitreja je ovde Dolazak Maitreje
Bendžamin Krem u razgovoru sa Maksom Alenom govori o Maitreji i njegovom dolasku u svet. Između ostalog razgovaraju o dolasku Maitreje, o nadsenjivanju, danu objave, Maitrejinim načelima, transmisionoj meditaciji.
Maitreja je ovde Novo svetlo nad starim pitanjima
Bendžamin Krem u razgovoru sa Dikom Larsonom baca novo svetlo na drevna pitanja i govori o energiji, anđelima, svesti, zracima i ljubavi.
Maitreja je ovde Transmisiona meditacija
U videu o transmisionoj meditaciji Rolin Olson intervjuiše Bendžamina Krema koji objašnjava smisao i tehniku jednostavne ali moćne aktivnosti služenja, koji provodi na stotine grupa širom sveta, a koja pomaže u preobražaju našeg sveta i istovremeno pojedinaca koji u njoj učestvuju.
Maitreja je ovde Otkrivanje jastva
Bendžamin Krem u razgovoru sa Dikom Larsonom govori o otkrivanju Jastva, o Maitrejinim učenjima, o Samo-ostvarenju i Samo-spoznaji.
Maitreja je ovde Ulazak u 21. vek
Bendžamin Krem u razgovoru sa Dikom Larsonom govori o problemima čovečanstva na ulasku u 21. stoleće kao i putovima da se oni reše.

 

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta