Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Bendzamin Krem
Majstorovi ÄŤlanci
Znaci i cuda
Transmisiona meditacija
Ucenja drevne mudrosti
FAQ
DRUGI IZVORI
Pojmovnik
Share International magazin
Video materijali

Share International HomeShare International HomeMaitreja

Kockarski potezi

Članak Majstora -, posredstvom Bendžamina Krema
Share International, 3. maj 2014.


Kada god ljudi učine korak ka ispravnim odnosima, uvek postoje drugi koji učine podjednako odlučan korak ka konfrontaciji. Mnogobrojni rade ili čak umiru zarad veće slobode i pravde; dok druge sile prete miru u ciničnim pokušajima da konsoliduju sopstvenu moć koja se osipa. U međuvremenu najveći deo čovečanstva posmatra i drhti, sa strahom svedočeći obnovu drevne mržnje, za koju se smatralo da je odbačena i nadvladana.

Mi, vaša starija braća, isto tako pažljivo posmatramo ovu opasnu smicalicu, ali nemojte se plašiti. Zdrav razum će, znamo, naterati da se prihvati krhki mir, uz manje više uravnotežen dobitak i gubitak.

Od sada će se ovaj scenario ponavljati svuda po svetu, tamo gde ’velike sile’ budu pokušavale da očuvaju ili čak uvećaju svoju moć, znajući međutim da to moraju činiti pažljivo bez da naruše status quo.

Još koliko dugo će nacije moći da igraju ovu beskorisnu igru? Jedini smisleni put je da se deluje zajedno zarad mira i prosperiteta sviju. Jedino će tako pripremiti svoje narode za radost mira, prosperitet pravde i blaženstvo deljenja. 


 

Pitanja i odgovori sa Bendžaminom Kremom, jun 2014.

Članci Majstora i izbor iz Share International Magazina

[Ovaj članak potiče od starijeg člana Hijerarhije majstora mudrosti. Njegovo ime, koje je u ezoterijskim krugovima dobro poznato, se za sada ne otkriva. Bendžamin Krem, glavni govornik o Maitrejinoj pojavi, je sa ovim Majstorom u neprekidnom telepatskom kontaktu. Majstor mu je na taj način izdiktirao svoj članak.]

 

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta