Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Bendzamin Krem
Majstorovi ÄŤlanci
Znaci i cuda
Transmisiona meditacija
Ucenja drevne mudrosti
FAQ
DRUGI IZVORI
Pojmovnik
Share International magazin
Video materijali

Share International HomeShare International HomeMaitreja

Januar 2011:
Pitanja i odgovori

Bendžamin Krem odgovara na pitanja u magazinu
Share International


P: Koliko je do sada intervjua imao Maitreja?
O. 31. (17.1.2011.)

P: Da li će se raspasti Evropska Unija?
O: Mislim da na kraju hoće, ali ne skoro.

P: Kruže priče da u pećinama u Nerja u Španiji postoje baze NLO-a. Ima li istine u tome?
O: Da.

P: Mislite li da će se u  2011 godini na globalnon nivou obelodaniti postojanje NLO-a i vanzemaljaca, te izneti dokazi o tome?
O: Interes za NLO i dočekivanje NLO-a će se sledećih godina sigurno povećati, sumnjam da bi to moglo biti opšteprihvaćeno i dokazano do kraja 2011.

P: Jesmo li došli do kraja visokog nivoa aktivnosti NLO-a kako je bilo najavljeno 2010 godine?
O: Ne.

P: Da li je to što su u nekim zemljama Latinske Amerike žene postale predsednice puka slučajnost?
O: Da, ali inteligentna slučajnost!

P: Kako bi vaš majstor opisao sadašnje stanje svetskog ekonomskog i financijskog sistema?
O: Kao vrlo neizvesno.

P: Otkada sam saznao o svemirskoj braći, kada vidim planetu Veneru na noćnom nebu, ponekad se molim Venerijancima. Kažem „Hvala što nam pomažete. Da li možete da nam pomognete još?“ (1) Da li oni čuju moju molitvu? (2) Ako da, da li se odazivaju?
O. (1) Da. (2) Da.

P. Prisustvovao sam skupu u prilog Julianu Assangu i Wikileaksu, koji je održan u Brisbane-u u Australiji. Podrška ovoj organizaciji je bila vrlo jaka. Kakvo mišljenje o Wikileaksu ima vaš majstor?
O. Majstori nisu naklonjeni Wikileaksu. Sa jedne strane podržavaju svu tu otvorenost i transparentnost u svim delovima vlada, ali ipak kažu da je u kritičnim vremenima apsurdno očekivati potpunu transparentnost u diplomatiji. Sve vlade znaju da se međusobno špijuniraju, stoga je diplomatska diskrecija neophodna za održavanje korektnih i dobrih susedskih odnosa.

P. (1) Verujete li da je sadašnji papa zaista prikrivao slučajeve seksualnog zlostavljanja koje su sveštenici vršili nad decom o kojoj su se brinuli? (2) Verujete li da će to oslabiti poziciju pape katoličke crkve? (3) Kako bilo, verujete li da će on biti poslednji papa pre nego što Isusu preuzme tron svetog Petra?
O. (1) "Prikrivanje" je prejaka reč u ovom slučaju. Skoro da nema sumnje da su govorkanja o ovakvim dešavanjima stigla do njegovih ušiju, ali ne i neposredno znanje, tako da nije preduzeta akcija niti su traženi dokazi. (2) Da, veoma mnogo. (3) Da, mislim da hoće, ali će samo vreme pokazati, ali majstor Isus neće biti papa.

P. Kako je moguće da su na nebu nad planetom samo četiri zvezde/broda kad sam ih na vlastitim očima nad Chicagom video pet do šest odjednom? Zadnjih osam meseci sam te brodove viđao skoro svake noći. Nije moguće da ih ima samo četiri gospodine Creme. Čemu ta kontradiktorna informacija?
O. Informacija nije bila dana s namerom da zbuni. Ako ste viđali jedan ili četiri zvezdolika objekta i ako su to zaista bile „zvezde“ koje najavljuju Maitrejin dolazak, znači da su druga dva jednostavno NLO-i sa nekim drugim zadatkom, pa ste ih izbrojali pet-šest koji nisu imali ništa zajedničko sa zadacima  Maitrejine „zvezde“. Pored četiri Maitrejine „zvezde“, tu je još na hiljade drugih svemirskih brodova sa susednih planeta koji su oduvek prisutni na planeti Zemlji.

Suštinsko bratstvo ljudi, članak Majstora (januar 2011)

Članci Majstora i izbor iz Share International Magazina

 

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta