Sadrzaj
Polazna strana
Vesti
Uvod
Maitreja
Opste teme
Doagadjaji
Za medije
Na drugim jezicima
Pretrazivanje
O nama
Pretrazivanje
Vas komentar

Opste teme
Bendzamin Krem
Majstorovi ÄŤlanci
Znaci i cuda
Transmisiona meditacija
Ucenja drevne mudrosti
FAQ
DRUGI IZVORI
Pojmovnik
Share International magazin
Video materijali

Share International HomeShare International HomeMaitreja

Blizanački stubovi budućnosti

Članak Majstora -, posredstvom Bendžamina Krema
Share International, 9. avgust 2013.


Od sada će se oni koji vedre i oblače po svetu, ljudi bogatstva i moći, suočavati sa sve većim otporom njihovim ratnim lukavstvima i planovima. Kao odziv na sve veći uticaj dobrotvornih energija Vodolije, stvara se svest o drugačijem obliku života, u kojem svi mogu da imaju koristi i da rastu i ispolje svoje talente i ideje zarad većeg boljitka sviju.

Isto tako narasta razumevanje da nakon svega novac nije bog i da mu ne treba poklonstvo ili klanjanje, već da je novac samo alatka, koja se može koristiti ili ne, udobnost koja je postala tiranin koji porobljava svoje gospodare.

Od sada će, isto tako, postati sve očiglednije da stari oblici i metode više ne deluju, svakako ne za dobrobit više od nekolicine. Tako se otvorio veliki rascep između bogatih i siromašnih svakog naroda, oštriji i jasniji nego ikada ranije. Još zakratko će samo siromašni ovog sveta prihvatati ovu nesvetu podelu. I tako se pretnja revolucije nanovo žari u mnogim državama. Iako je to razumljivo, po Našem mišljenju takve konsekvence ne slute na dobro za čovečanstvo i samo bi ojačale njegovo očajanje.

Naš je put miroljubive evolucije i mi ga preporučujemo onima koji ne bi da nastave da još više ugrožavaju svet. Naš put je prost i dosežan, načelo deljenja je blagosloven odgovor na nevolje ljudi. Jedino će deljenje jednim udarcem preobraziti ovaj svet. Nije li čudo da deljenje nikad nije našlo mesta u planovima ljudi?

Upravo sada Maitreja svakodnevno govori o potrebi za deljenjem i pravdom, blizanačkim stubovima novog društva mira i pomirenja. Zbog toga se čvrsto držite ovog prostog puta i donesite radost u srca sviju.


 


 

Pitanja i odgovori sa Bendžaminom Kremom, avgust 2013.

Članci Majstora i izbor iz Share International Magazina

[Ovaj članak potiče od starijeg člana Hijerarhije majstora mudrosti. Njegovo ime, koje je u ezoterijskim krugovima dobro poznato, se za sada ne otkriva. Bendžamin Krem, glavni govornik o Maitrejinoj pojavi, je sa ovim Majstorom u neprekidnom telepatskom kontaktu. Majstor mu je na taj način izdiktirao svoj članak.]

 

Horizontalna linija
SHARE INTERNATIONAL dokumentuje pojavu Maitreje, učitelja sveta