Powered by Google
     MAPA STRANICA
 
 
140 Maitrejinih poruka
Britanski autor i predavač je između rujna 1977. i lipnja 1982. od Maitreje, Učitelja svijeta, primio niz od 140 poruka. Nakon tog niza, Maitreja je dao još nekoliko kraćih poruka, a zadnju u ožujku 2003. Na ovim stranicama možete preslušati ili pročitati neke od tih poruka, a izlazak hrvatskog prijevoda knjige s porukama je na putu.

Maitreya
Ovih 140 poruka dano je tijekom Cremovih javnih predavanja u Londonu. Prenesene su uz pomoć procesa mentalnog zasjenjivanja ili duhovne telepatije koji nije povezan s medijstvom ili channellingom.

Kroz te poruke Maitreja predlaže smjerove u kojima se trebaju odviti društvene promjene te budi želju za dijeljenjem i služenjem čovječanstvu. Također daje natuknice o tome kako ga prepoznati i potiče ljude da obznane činjenicu o njegovoj prisutnosti.

Gotovo je nemoguće čitati ove poruke naglas, s pažnjom, a da se ne prizove Maitrejina energija, njegov odgovor srca. Naizgled su jednostavne, poslane od srca k srcu, no djeluju na različitim razinama i potrebno je meditirati na njih da bi se doprlo do njihovog punog značenja.

Nakon tih 140 poruka Maitreja je nenajavljeno dao još nekoliko kraćih poruka, od kojih je zadnja poruka iz ožujka 2008. godine

Poruka broj 11, 5. siječnja 1978:
Možete također poslušati ovu poruku


Dragi moji prijatelji, sretan sam što sam ponovno s vama.

Moj plan je da moje učenje treba prethoditi mojemu dolasku i pripremiti mi put. Objavit će ga moji ljudi, kroz svoje grupe i grupno pregnuće. Kada čovječanstvo bude donekle spremno, začut ce se moj glas.

U međuvremenu, moja nastojanja donose plodove, uzrokuju promjene, spajaju ljude i narode i svijetu donose novu nadu. Uskoro ću se pojaviti, ali najprije bih želio ukazati na novi smjer kojim čovjek mora krenuti ukoliko želi preživjeti.


Kao prvo, ljudi na moraju na sebe gledati kao na braću, sinove Jednog Oca. To je ključno želite li napredovati korak bliže Bogu. Diljem svijeta nalaze se muškarci, žene i djeca koji nemaju ni najosnovnije za preživljavanje; oni preplavljuju gradove mnogih najsiromašnijih država u svijetu. Taj zločin me ispunjava sramom. Braćo moja, kako možete gledati te ljude kako umiru pred vašim očima i nazivati se ljudima? Moj plan je spasiti ih, moje malene, od sigurne gladi i bespotrebne smrti.


Moj plan je pokazati vam da je izlaz iz vaših teškoća u tome, da ponovno osluhnete istinski glas Boga u vašim srcima, da sa svojom braćom i sestrama posvuda podijelite plodove ovog preobilnog svijeta.


Trebam vašu pomoć, pozivam vas da mi pomognete u mojoj zadaći. Kako da stojim po strani i gledam taj pokolj, moje malene kako umiru? Ne, prijatelji moji, to ne može biti. Stoga Sam brzo još jednom došao među vas da vas usmjerim, pokažem vam put. Međutim, uspjeh moje misije ovisi o vama, vi se morate odlučiti — ili ćete dijeliti među sobom i naučiti živjeti u miru kao istinski ljudi, ili nestati s lica zemlje.
Moje srce mi govori vaš odgovor, vaš izbor, i drago mu je radi toga.


Neka se božanska svjetlost i ljubav i moć jednog i najsvetijeg
Boga sada izliju u vaša srca i umove. Neka vas ta svjetlost, ljubav i moć vode da tražite Ono što u tišini prebiva u vama. Pronađite To i spoznajte da ste Bogovi.

Više poruka
Pozivamo vas da pitanja i komentare u vezi s ovim web stranicama pošaljete na
sljedeću adresu.