Powered by Google
     MAPA STRANICA
 
 
Poruka broj 93
22. siječnja 1980.


Dragi moji prijatelji, zaista sam sretan što sam vam ponovno tako blizu.

Moja misija se uspješno nastavlja. Moje srce obuhvaća sve koji misle na mene. Moja ljubav okružuje sve koji vole svoju braću. Znajte da je to istinito i zatražite moju pomoć.

Kada me ugledate, znat ćete da je sada među vama jednostavan Božji čovjek, čovjek poput drugih, no čovjek koji je od davnina slijedio određeni put, koji dobro poznaje taj put i može vas voditi njime. Taj put k Bogu je, prijatelji moji, blago koje za vas čuvam. Probudite svoja srca i umove za tu mogućnost i dosegnite cilj. Put je jednostavan, put je siguran. Moje učenje će vas voditi do tamo.

Ni jedan čovjek ne treba se bojati za budućnost kada ga brani moj štit . Nijedan čovjek se ne treba bojati oskudice kada je moje načelo na snazi. Nijedan čovjek se ne treba osjećati odvojen od Boga kada ga moj put doziva.

Budite spremni čuti moje riječi. Zauzmite svoja mjesta na mojoj strani. Izrazite Boga koji je unutar vas i preobrazite svijet. Srce me boli kada vidim koliko mnogo ljudi bespotrebno umire; glad i boleštine haraju Zemljom. Ništa me tako ne rastužuje kao ta sramota. Zločin separacije mora se istjerati iz ovog svijeta. Potvrđujem to kao svoj cilj.

Obraćam vam se večeras kao onima koji traže istinu. Prijatelji moji, istina je među vama. Istina je u vašim srcima. Istina je, prijatelji moji, moja braćo i sestre, ljubav i dijeljenje, pravda i sloboda. Ostvarite to u svojim životima i zajednicama i ponovno uspostavite Božji plan.

Moj glas će se uskoro čuti, moje učenje biti poznato, moja ljubav će se osjećati. Neka bude da me ubrzo ugledate, priđete mi, okupite se oko mene, radite sa mnom, upoznate me i volite me, upoznate Boga i volite Boga kroz mene. Neka se božanska svjetlost i ljubav i moć jednog najsvetijeg Boga sada izraze unutar vaših srca i umova. Neka vam taj izraz razotkrije vašu istinsku vrijednost kao Božje djece.


prethodna poruka
Pozivamo vas da pitanja i komentare u vezi s ovim web stranicama pošaljete na
sljedeću adresu.